Tietoa palvelusta

Coinwebin tavoitteena on olla Suomen tärkein tietoportaali Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja koskevien uutisten osalta. Julkaisemme päivittäin uutisia ja artikkeleita siitä, mitä markkinoilla tapahtuu. Monille kyseessä on aivan uusi aihe, jonka vuoksi meille on entistäkin tärkeämpää tarjota laadukas tietolähde, jonka avulla suomalaiset pääsevät käsiksi päivitettyihin ja oikeellisiin tietoihin.

Tältä sivustolta löydät kryptovaluuttaa koskevia artikkeleita, tietoa pörsseistä, käynnissä olevista ja tulevista ICO:ista, ajankohtaisia uutisia sekä oppaita ja kursseja niille, jotka haluavat saada lisätietoja tästä erittäin mielenkiintoisesta aiheesta.

Kryptovaluutta tuo mukanaan aivan uudenlaisen ja jännittävän sijoitusympäristön. Useissa kryptovaluutoissa tuntuu esiintyvän jatkuvaa arvonnousua, joista viimeisten vuosien aikana hyviä esimerkkejä ovat olleet muun muassa Bitcoin ja Ethereum. Kryptovaluuttoja on kuitenkin monia muitakin kuin pelkästään Bitcoin ja Ethereum. Markkinoilla on tällä hetkellä yli 2000 eri valuuttaa. Tarjoamamme kurssit ja oppaat auttavat sinua pääsemään alkuun, mikäli olet kiinnostunut näihin valuuttoihin liittyvistä sijoitusmahdollisuuksista. On tärkeää tiedostaa markkinoiden riskit ja volatiliteetti ennen sijoituksiin ryhtymistä. Me Coinwebillä autamme sinua pääsemään toimintaan mukaan ja tarjoamme kaikki tarvitsemasi tiedot ja taidot.

Keitä olemme?

Olemme joukko asiallemme omistautuneita ihmisiä, jotka uskovat täysillä Bitcoiniin ja sen takana olevaan teknologiaan. Bitcoin rakentuu lohkoketjuteknologian varaan ja me uskomme vakaasti siihen, että tämä teknologia tulee mullistamaan useita eri aloja ja synnyttämään lukemattomia uusia sovelluksia, joista muodostuu tulevaisuudessa luonnollinen osa jokapäiväistä elämäämme. Me itse sijoitamme hyvin laajasti eri kryptovaluuttoihin ja käytämme paljon aikaa markkinoiden tarkkailemiseen. Haluamme jakaa keräämämme tiedot lukijoidemme kanssa, jotta mahdollisimman moni voisi ottaa osaa ja oppia lisää kryptovaluuttamarkkinoista.

Aloita heti – hyppää suoraan jollekin seuraavista sivuista:

Ota yhteyttä seuraavissa tilanteissa:

  • Sinulla on kysyttävää
  • Haluat antaa palautetta
  • Haluat mainostilaa sivustollamme
  • Olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme
  • Haluat kirjoittaa meille

Odotamme innolla voivamme tarjota sinulle alan tuoreimpia uutisia ja hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa Bitcoinista, lohkoketjuista ja muista kryptovaluutoista.

Coinweb-tiimi

Sähköposti: hei@coinweb.fi