Käyttöehdot

Toivomme, että kokemuksesi Coinweb.fi -sivustolla on turvallinen ja nautinnollinen. Tällä sivustolla voitkin siksi tutustua liiketoimintaehtoihimme, joissa käsitellään Coinweb.fi -tiedotuskanavamme käyttöehtoja.

Suosittelemme, että luet läpi ja tutustut tältä sivulta löytyviin ehtoihin ennen sivuston käyttöä. Coinweb.fi on palvelu (tästä eteenpäin «Palvelu» tai «Coinweb»), jonka kehittäjä on Netpixel Media AS ja ylläpitäjä Blockchain AS (tästä eteenpäin “Blockchain”, “me” tai “meidän”). Tämän sopimuksen ehdot säätelevät Blockchainia ja tarjoamaamme Palvelua. Sana «Käyttäjä» viittaa henkilöihin, jotka käyttävät Palvelua.

Yhteistyökumppanit

Coinweb.fi mainostaa useita kryptopörssejä, ICO:ja ja muita kryptovaluuttoihin liittyviä palveluita ja tuotteita. Yhteistyökumppanit ovat itse vastuussa palveluidensa ja tuotteidensa rekisteröimisestä, käsittelemisestä ja levittämisestä. Ilmoitamme, että Coinweb.fi saa palkkioita aina kun mainostaminen johtaa rekisteröitymiseen tai tuotteiden/palveluiden ostamiseen. Coinweb.fi saattaa myös sisältää tai viestiä sähköpostitse tai postitse yhteistyökumppaneihin liityviä tietoja.

Palvelu on maksuton ja ei-sitova asiakkaan kannalta.

Turvallisuutesi on meidän prioriteettimme!

Meille on tärkeää, että käytössämme on aina ajantasainen tietoturvatekniikka. Näin ollen kaikki tietosi käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti suojatun SSL-yhteyden välityksellä kaikkina aikoina, oli kyse sitten meistä tai yhteistyökumppaneistamme. Näin voit tuntea olosi turvalliseksi luovuttaessasi meille henkilökohtaisia tietojasi.

Sähköpostisi on turvassa käsissämme!

Aiheesta voit lukea lisää tietosuojakäytännöstämme. Kun solmit sopimuksen Coinweb.fi:n kanssa, hyväksyt samalla myös tietosuojakäytäntömme sekä evästeiden käytön. Sähköpostiosoitteesi ilmoitetaan ainoastaan yhteistyökumppanillemme, joka tarvitsee sitä kerätäkseen lainatarjouksia pankeilta. Sitä ei koskaan myydä eteenpäin kolmansille osapuolille.

Asiakaskokemus

Meille on tärkeää, että kokemuksesi on positiivinen lainan ottamisen yhteydessä. Teemme parhaamme auttaaksemme sinua mahdollisimman hyvin lainaprosessin aikana. Coinweb.fi saattaa siksi lähettää sinulle asiaan liittyviä tietoja ja muistutuksia koskien lainanottoa, ajankohtaisia uutisia ja tarjouksia sähköpostitse, kirjeitse, tekstiviestitse ja puhelimitse. Kaikki antamamme tiedot katsotaan osaksi palvelua ja sen voi tilata milloin tahansa.

Valitusmahdollisuus

Mikäli haluat lähettää valituksen palvelua koskien, onnistuu se ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa hei(@)coinweb.fi. Toivomme, että kaikki osapuolet voivat saavuttaa yhteisymmärryksen sujuvan viestinnän myötä. Jos osapuolet eivät hyväksy tai löydä ratkaisua, saat lisätietoja valitusmahdollisuuksista täältä:
Finanssivalvonta

Vastuuvapauslauseke

Coinweb on kaupankäyntialusta bitcoineilla, altcoineilla, kryptovaluutoilla ja niihin liittyvillä tuotteilla tehtäviin kauppoihin (tästä eteenpäin «Kumppanit»), joissa Kumppanit ovat myyjiä/palveluntarjoajia kaikissa ostoissa. Emme ole osallisia Kumppanin ja käyttäjän (tästä eteenpäin «Käyttäjä») välillä muodostettavissa sopimuksissa. Emme myöskään toimi millään tavalla Kumppanin roolissa tai sen edustajana.

Coinweb.fi ei myöskään ole vastuussa, jos verkkosivustolla tai sähköpostitse ilmoitettavat tiedot ovat puutteellisia, vanhentuneita tai suppeita.

Coinweb.fi ei voi ottaa vastuuta vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat aiheutuneet suoraan tai välillisesti saatavilla olevien tietojen perusteella. Tietoja ei pidä tarkastella missään nimessä taloudellisena neuvonantona.

Emme ole vastuussa Käyttäjälle, mikäli tuotteessa tai palvelussa esiintyy virheitä tai puutteellisia tai vääriä tietoja, jos palvelua tai Kumppania koskevissa tiedoissa on virheitä, jos Käyttäjä katuu ostostaan tai jos toimitus viivästyy.

Kaikki palvelua koskevat tiedot ovat kaupallisia, eikä niitä ole tarkoitettu neuvonantoon.

Kryptovaluuttoihin sijoittamiseen ja niillä tehtävään kaupankäyntiin liittyy monenlaisia riskejä. Konsultoi auktorisoitua rahoitusneuvojaa ennen kuin teet päätöksiä. Coinweb.fi on ainoastaan tietoportaali, eikä sitä voida pitää vastuussa päätöksistä, joita kävijämme itse tekevät.

Coinweb haluaa tarjota turvallisen tietokanavan ja palveluita Käyttäjille. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki Kumppanimme toimivat lain ja sääntöjen edellyttämillä tavoilla. Voidaksemme taata Coinwebin turvallisuuden markkinapaikkana, toivomme saavamme niin negatiivista kuin positiivistakin palautetta Kumppaneistamme.

Jos haluat saada lisätietoja turvallisuudesta ja yksityisyydestä, voit käydä lukemassa yksityisyyssivumme.

Virheet ja puutteet

Emme ole vastuussa Palveluun liittyvistä virheistä tai puutteista. Emme voi taata, että Palvelu tai tekniset ratkaisut ovat käytettävissä milloin tahansa, emmekä ole vastuussa virheistä tai muista ongelmista liittyen teknisiin ratkaisuihin, tarjouksiin tai Palvelussa esitettäviin tietoihin. Yhteistyökumppaneiden tarjouksia julkaisevat Palvelun toimittaja, Palveluntuottajat sekä Palvelukumppanit

Pidätämme oikeuden virheisiin, emmekä voi taata millään tavalla, että Palvelussa ilmoitettavat tiedot ja tarjoukset pitävät paikkansa.

Tekijänoikeus ja immateriaalioikeudet

Oikeudet palveluun, Palvelun sisältöön ja tuotemerkkeihin kuuluvat Coinwebille, Blockchainille, Kumppanille tai muulle Blockchainin yhteistyökumppanille. Käyttäjä tai muut tahot eivät saa käyttää näitä oikeuksia ilman meiltä saamaansa kirjallista suostumusta.

Palvelua käyttämällä ja sinne sisältöä lataamalla Käyttäjä saa jatkuvan, muttei yksinomaisen käyttöoikeuden Palvelun sisältöön ja kaikkiin tulevaisuudessa tarjoamiimme palveluihin. Pidätämme myös oikeuden siirtää tai muuttaa sisältöä.

Kaikkea tulostettua tai ladattua materiaalia saa käyttää ainoastaan henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

Sopimukseen tehtävät muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä sopimusta. Sivuston käyttöehtoja saatetaan muuttaa milloin tahansa ja kun käytät sivustoa muutosten tekemisen jälkeen, hyväksyt uudet ehdot. Palvelussa esitetään aina uudet versiot sopimuksesta.

Tämä on viimeisin versio Palvelua koskevasta sopimuksesta. Se on voimassaoleva sopimus kaikkina aikoina.